Et rent køkken

ERHVERV

Ren Luksus tilbyder alt indenfor kontor-, butiks-, daglig- & hovedrengøring. Vi har stor erfaring med at lever problemfri rengøring til det Bornholmsk erhvervsliv. Vi kommer når det passer jer, medbringer vores egne remedier/maskiner, står for sygdom/ferieafløsning, løn mv. Således at I blot skal nyde at der er rent og pænt hver eneste dag.
Vi fører hyppigt tilsyn med det udførte arbejdet, således at vi kan sikre at niveauet er som lovet – Problemfri rengøring.

Ren Luksus tilbyder også vinduespuds, gulvopskuring samt pålægning af polish.
Fælles for alle vores ydelser er et godt samarbejde med vores kunder, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

 

Et rent køkken

PRIVAT

Snyd ikke dig selv for oplevelsen af at komme hjem til et rent, opryddeligt og velduftenden hjem. Vi medbringer selv alt hvad vi skal bruge, og kan komme imens du er på arbejde.
Ren Luksus tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor "almindelig" rengøring, fælles for dem alle er at du er i centrum.
Privat hjem Vi gør det til en fornøjelse at komme hjem til et rent hus. Få mere kvalitetstid i hverdagen.
Ældre Ren Luksus er godkendt til hjemmeserviceordningen (kræver tilmeldelse, kontakt os for mere information). Ren Luksus gør en dyd ud af at sende fast personale til netop denne ydelse. Du bestemmer selv dag samt tidspunkt vi skal komme.
Nyt hjem At flytte er en travl affære, derfor tilbyder vi at gøre dit nye hjem rent og klart, lige til at flytte ind i. Vi tilbyder alt fra let rengøring til hovedrengøring inklusiv vinduespolering
Fra Flytning Når man fraflytter skal man som det sidste gøre ens tidligere hjem klart til den nye ejer. Lad Ren Luksus klare den obligatoriske slutrengøring, så du kan nyde dit nye hjem

33% Rabat
Du kan trække rengøring i privat hjem fra i skat og dermed få 33% "rabat". Du kan trække op til 15.000,- fra i skat, således at du kan spare op til 5000,- Læs mere på SKATs hjemmeside under "servicefradrag".